Cherchez à mijnkring apotheek?

Home
mijnkring apotheek
Van Wou Apotheek in Amsterdam: Uw Apotheker Online Apotheek, farmaceutische dienstverlening.
0800: 1730: In overleg medicatie op te halen in Apotheek de Pijp tot 19.00 uur. Buiten onze vaste openingstijden kunt u ook uw geneesmiddelen ophalen in het 24 uurs medicatiekluisjes systeem. U dient zich daar wel voor aan te melden in uw apotheek.
hypotheek
Delta Apotheek in Harskamp: Uw Apotheker Online.
Belt u 0318 453233 voor meer informatie over onze diensten in Stroe. Ons team van deskundige apothekers en assistentes staat voor u klaar om alle zorg rond uw geneesmiddelen, voeding en hulpmiddelen te verlenen. Voor al u vragen kunt u ons ook mailen.
dakwerker
Home Apotheek Heino.
Welkom op de vernieuwde website van Apotheek Heino. Apotheek Heino beschikt nu ook over een 24/7 afhaalcentrum. In samenwerking met de buren hebben wij 120 kluisje aan de Canadastraat 14 geplaatst. Zodat nu uw bestellingen kunt ophalen wanneer het u uitkomt en nooit hoeft te wachten.
vpn comparison
De beste producten voor huid haar ApotheekHuid.
Online apotheek ApotheekHuid. Welkom op ApotheekHuid, dé internetapotheek voor kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten. Wij bieden de kennis, hoogwaardige service en kwalitatieve producten van een echte apotheek, in combinatie met het gemak en de lage prijzen van het Internet! In onze webshop vind je alleen de beste merken en producten.
leningen
Gezondheidscentrum t Woud.
De oude verpakking inleveren in de gele deur naast de apotheek. Medicatie aangevraagd voor 11.00 uur kunt u twee werkdagen later na 16.00 uur ophalen bij de apotheek. Voor herhaalmedicatie via een andere apotheek kunt u contact opnemen met de desbetreffende apotheek.
cameo 2
Wie mag mijn medicijnen ophalen van de apotheek? Consumentenbond Community.
SamGG Nieuwe deelnemer. Ik ben volwassen en mijn 15 jarige zusje kreeg toen ze bij de apotheek was voor eigen medicijnen ook mijn medicijnen mee.Ik heb de apotheek hier geen toestemming voor gegeven en aangezien ik ook wat privacy wil vind ik dit een beetje raar.Is het normaal dat dit kan of hoort dit niet zo?
themafeesten
Apotheek / Pharmacy Wittop Koning in Amsterdam: Uw Apotheker Online apotheek pharmacy pharmacie Apotheke farmacia apteka amsterdam city center 24/7 afhalen afhaal afhaalrobot robot anoniem anonymous a
Apotheek / Pharmacy Wittop Koning. Overtoom 83, 1054HC Amsterdam 020-6181178 Tel: 020-6121348 Fax.: Apotheek / Pharmacy Wittop Koning. Overtoom 81-83, 1054HC, Amsterdam, Noord-Holland. Let op; de praktijkwebsite is vernieuwd! Om van hetzelfde gemak als Mijn Medicijncoach gebruik te maken, kunt u hieronder op de buttons op Herhaal Service klikken.
Acdapha Apotheek Uitgeest in Uitgeest Acdapha Apotheek Uitgeest Molenstraat 1B.
Wilt u informatie over ons dienstrooster of onze receptenservice, u vindt het actuele antwoord op onze website. Bent u nog niet uitgelezen over gezondheid, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites. Acdapha Apotheek Uitgeest. Molenstraat 1 B.
Apotheek de Pijp in Amsterdam: Uw Apotheker Online Apotheek, farmaceutische dienstverlening.
U dient zich daar wel voor aan te melden in uw apotheek. Gesloten op nationale feestdagen. Dienstapotheek Amstelland in het Ziekenhuis Amstelland Laan van de Helende Meesters 8 1186 AM Amstelveen T 020 345 50 00 Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 23.00 uur Zaterdag, zon en feestdagen van 08.30 tot 23.00 uur.
Apotheek de Gaarde in Apeldoorn: Uw Apotheker Online.
Bij apotheek de Gaarde werkt een professioneel team van apothekers, assistentes, hulpmedewerkers en bezorgers met uiterste zorg aan uw medicijnen en herhaalservice. Kwaliteit: Apotheek de Gaarde is sinds 2002 gecertificeerd volgens de HKZ-norm die de kwaliteit voor de openbare apotheek waarborgt.
corner. header. ondertop. header. Wachtdiensten.
DE SOCIALE KAART. WACHTDIENSTEN. DOKTER VAN WACHT.: Klik HIER voor de dokter van wacht in uw regio. APOTHEEK VAN WACHT.: Klik op www.apotheek.be of op www.geowacht.be voor de apotheek van wacht in uw regio. TANDARTS VAN WACHT op zater, zon en feestdagen.:

Contactez nous